Turnaus oli monella tapaa mahtava kokemus
Kempeleen kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti suunnittelutarveratkaisun hallin rakentamiseen liittyen!
Toisena turnauspäivänä tulessa olivat P10 ja P08 ikäluokkien joukkueet
P09 ja T09 ikäluokkien joukkueet tarjosivat jännitystä koko päiväksi.
Ajax-Sarkkirannan pojat pääsevät mukaan kansainväliseen koitokseen.
Juhlavuoden juttusarja on 12 osainen matka Ajax-Sarkkirannan seurahistoriaan, mutta myös nykyhetkeen sekä tulevaisuuteen. Lisäksi saadaan kosketusta seuran ja jalkapallon merkitykseen. Matkaa tehdään henkilöhaastattelujen kautta. Haastateltavat henkilöt ovat tavalla tai toisella olleet mukana, tai ovat edelleen mukana Ajax-Sarkkirannan toiminnassa. 20:een vuoteen mahtuu monta mielenkiintoista tarinaa. Tervetuloa mukaan.
Seura täyttää 20-vuotta ja julkaisee juhlavuoden kunniaksi mm juttusarjan
Kevätkauden ensimmäinen tapahtuma Linnakankaan koulun salissa ke 11.1. klo 17.00 alkaen.
Hankkeelle haetaan OKM-avustusta
Yli 400 pikkupeluria valtaa Zemppi-areenan 14.-15.1.2017
Kannustajat 2017 (27.12.2016)
Ajax pääsi mukaan myös vuoden 2017 Kannustajat- ohjelmaan. Kiitos kaikille seuraa äänestäneille. Huom! Ehdit vielä kasvattaa vuoden 2016 tukipottia liittymällä seuran Kannustajaksi alla olevan linkin kautta.
Kempeleen kunnanvaltuusto hyväksyi sopimuksen tontin vuokraamisesta.
Osa sarjoista on jo täynnä!
Tervetuloa seuran syyskokoukseen ma 19.12.2016 klo 18.00 tekonurmihallin kahviossa (Kempeleen palloiluhalli oy, Kurikkahaantie 7, 90440 Kempele).
Kasvua on viime vuodesta huikeat 25,4%