Ajankohtaista

Ajax-Sarkkiranta ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään ke 10.5. klo 19.30 Kempeleen kunnantalon valtuustosalissa, Asemantie 1, 90440 Kempele.
Juhlavuoden juttusarja on 12 osainen matka Ajax-Sarkkirannan seurahistoriaan, mutta myös nykyhetkeen sekä tulevaisuuteen. Lisäksi saadaan kosketusta seuran ja jalkapallon merkitykseen. Matkaa tehdään henkilöhaastattelujen kautta. Haastateltavat henkilöt ovat tavalla tai toisella olleet mukana, tai ovat edelleen mukana Ajax-Sarkkirannan toiminnassa. 20:een vuoteen mahtuu monta mielenkiintoista tarinaa. Tervetuloa mukaan.
Ajax-Sarkkirannan päiväkotikiertue tarjoaa jalkapallokouluinfon lisäksi paljon liikunnanriemun mahdollisuuksia!
T02 alueellinen Helmaripäivä järjestettiin Pietarsaaressa 11.4.
LAPE on yksi hallituksen kärkihankkeista
Haku on nyt auki ja päättyy 30.4.2017!
Moderni kumppanuus antaa paljon molemmille osapuolille.
Toiminta alkaa elokuun 2017 alussa ja päättyy heinäkuun 2019 lopussa.
Ajax-Sarkkiranta ry:n sääntömääräinen kevätkokous joudutaan siirtämään viivästyneen tilinpäätöksen vuoksi. Tilintarkastus on loppusuoralla ja uusi kokouskutsu lähetetään kun tilintarkastuksen aikataulu tarkentuu.
Huippusuosittu leiri valloittaa Sarkkirannan kentät 12.-15.6.2017!
Vuoden 2016 stipendi kohdennetaan jalkapallokouluihin
Ajax-Sarkkiranta on mukana järjestämässä turnausta kesä-heinäkuun vaihteessa.
Ajax-Sarkkirannan, HauPan, OsPan, Tervarit-junioreiden ja Pallokarhujen järjestämä liiga on loistava esimerkki toimivasta seurayhteistyöstä.