Ajankohtaista

Englantilaiset valmentajat luovat hienosti positiivisen, mutta kilpailullisen ilmapiirin.
Ajax-Sarkkirannan kesätyöntekijä Rosa Kants kerää leiritunnelmia jutun muotoon päivittäin.
Sarjan voiton myötä Ajaxin pojat pääsevät mittaamaan tasoaan valtakunnalliseen lopputurnaukseen, joka pelataan elokuun puolivälissä Pajulahden urheiluopistolla.
Ajax-Sarkkiranta pääsi ainoana Oulun alueen seurana mukaan palloliiton pilottihankkeeseen!
Olethan paikalla maanantaina klo 09.30 leiripaitojen jakoa varten!
Hae 15.8.2017 mennessä.
Leirivalinnat tehdään viikkojen 21 ja 22 aikana. Valinnasta ilmoitetaan henkilökohtaisesti.
Ajax-Sarkkirannan päiväkotifutis liikutti lähes 300 lasta!
Juhlavuoden juttusarja on 12 osainen matka Ajax-Sarkkirannan seurahistoriaan, mutta myös nykyhetkeen sekä tulevaisuuteen. Lisäksi saadaan kosketusta seuran ja jalkapallon merkitykseen. Matkaa tehdään henkilöhaastattelujen kautta. Haastateltavat henkilöt ovat tavalla tai toisella olleet mukana, tai ovat edelleen mukana Ajax-Sarkkirannan toiminnassa. 20:een vuoteen mahtuu monta mielenkiintoista tarinaa. Tervetuloa mukaan.
Ajax-Sarkkiranta ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidettiin 10.5. Kempeleen kunnantalon valtuustosalissa.
Ilmoittatuminen on auki 20.5 asti. Leirille on hakenut jo lähes 90 pelaajaa, toimi siis nopeasti!
Pikkupalloilijat ja pikkufutarit aloittivat toimintansa. Futarit-jalkapallokouluun ehtii vielä ilmoittautua 15.5 asti!
Koulutukset jatkuvat ensi viikolla ja päiväkotifutis kruunaa kokonaisuuden 23.5!
OKM kaatoi kylmää vettä hallihankkeen niskaan. Periksi ei kuitenkaan anneta!
Pikkupalloilijoiden ja pikkufutareiden toiminta alkaa 9.5! Futarit-jalkapallokouluun ilmoittautuminen on vielä auki, 15.5 asti!